Logo
Symbols

SymbolStix PRIME™

SymbolStix PRIME is een webgebaseerde symbolenzoekmachine die u toegang geeft tot de de meest actuele en complete symbolenbibliotheek ter wereld. De bibliotheek beschikt over bijna 30.000 symbolen waarmee u symbool-gebaseerde taal en leermateriaal kunt creëren. U heeft de optie om dit af te drukken of online te beluisteren. Met de unieke ‘wijzig huidskleur’ functie ontwerpt u realistische weergaven van multiculturele klaslokalen en gebruikers.


Nieuwe SymbolStix PRIME biedt gebruikers:


van Tekst naar Spraak

Hoor dezelfde stem die gebruikt wordt in Nieuws-2-You® en Unique Learning System®, lees communicatieborden en activiteiten online met SymbolStix PRIME. Verbeter en verruim onderwijs door activiteiten op computers, borden en tablets te bekijken en te beluisteren.

Styles

Content

Lees met Markeren

Zie gemarkeerde tekst wanneer het wordt voorgelezen in activiteiten en communicatieborden. Wijzig, tijdens de les (instructie) en met slechts één klik, de markeerkleur al naargelang de behoefte of voorkeur van de student. Symbolen kunnen verborgen worden voor text-only activiteiten!


Wijzigbare Huidskleur

Wijzig de huidskleur van de SymbolStix poppetjes op het scherm om de diversiteit in een multiculturele klas en wereld weer te geven! Creëer, met slechts enkele klikken, verschillende en meer persoonlijke voorstellingen van handelingen, beroepen, etc.

Categories

Drag and Drop

Board Wizard™

Aangepaste studentenactiviteiten zijn dankzij de magie van de Prentenbord Wizard slechts enkele klikken verwijderd!

  1. Kies een sjabloon Volgens Activiteit, Grootte of Apparaat.
  2. Vul in met een opgeslagen verzameling uit het dropdownmenu of zoek individuele symbolen door het gebruik van de Niets-instelling.
  3. Klik op de Creëer-toets en laat de Prentenbord Wizard de activiteit of het communicatiebord voor u aanmaken! Het bord wordt gecreëerd met symbolen uit de verzameling, of laat u toe individuele symbolen op te zoeken en toe te voegen.


AutoGrid™

Klik om een rooster-grootte te kiezen tussen 1x1 en 5x7. Vul dit in met een symbolen-verzameling of laat het leeg en selecteer symbolen individueel. Zoek, vind en sleep symbolen naar uw nieuw aangemaakt, leeg rooster. Een fout gemaakt? Wis het symbool of sleep het naar een andere cel op het rooster. Merk op hoe het symbolenlabel zich met de afbeelding mee verplaatst!

Folders

Drag and Drop

Activiteiten en Apparaat Sjablonen

Vul project sjablonen in met één symbool, meerdere symbolen of verzamelingen van symbolen uit Mijn Symbolen Bibliotheek of Mijn Verzamelingen. Gebruik één van de kant-en-klare sjablonen om een activiteit in een mum van tijd te creëren. De sjabloon kan worden afgedrukt of bewaard en opgeslagen voor later gebruik in de sectie 'Mijn Borden.


Opslaan en Labelen van Activiteiten

Sla projecten, activiteiten en communicatieborden online op en gebruik labels om ze te classificerenen en later terug te vinden. Label volgens inhoud, seizoen, klasniveau, soort activiteit, thema, enz. Verminder creatietijd door opgeslagen projecten te bewerken in de Prentenbord Wizard. Open gewoonweg een opgeslagen activiteit, gebruik de OPSLAAN ALS functie en maak wijzigingen in het nieuwe project.

SymbolStix Stijl
SymbolStix Symbolen hebben een unieke stijl. De symbolen in de SymbolStix bibliotheek worden erkend voor hun inhoud en duidelijkheid. Ontworpen en ontwikkeld door n2y, SymbolStix omvat plaatjes variërend van stokpoppetjes tot realistische weergaven van personen, gebeurtenissen en activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

Hedendaagse Inhoud
Gemakkelijk herkenbare symbolen verbeelden gebeurtenissen, kledij, voedingsmiddelen, alledaagse voorwerpen, enz. Taal is dynamisch en daarom onderhoudt n2y een actuele bibliotheek waaraan wekelijks symbolen worden toegevoegd.

n2y Produkten Mappen
SymbolStix ligt in het hart van alle n2y-produkten. SymbolStix PRIME-abonnees hebben toegang tot de News-2-you en Unique Learning System produktenmappen. Deze mappen bevatten de kernwoordenschat van het weekblad.

Request

Indien uw bedrijf geïnteresseerd is in het gebruiken van SymbolStix symbolen op een apparaat of in een toepassing die u verkoopt, klik hier voor een licentie.